banditskatoplofikacia.dir.bg

  [BG]   EN   RU  

 
Рейтинг: 3.00
(6903)
Глог
Видео

БЛОГ АРХИВ
«« май 2023 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Лични файлове Фото Галерия

Глог 09:58
« Обратно
Вземи в gLOG
ВЪРНЕТЕ СТОЛИЦАТА НА СТОЛИЧАНИ
Върнете ни София !
Емил ИЗМИРЛИЕВ


НА 10 НОЕМВРИ 1989 г. столичани имаха собствен и на моменти доста роден град. Жителството в София беше сбъдната детски мечта за хората от провинцията, които работеха за целта даже в Кремиковци, защото това беше най-лесният начин да станеш член на голямото семейство софиянци!
После дойдоха т.н. демократични промени и нещата бавно и полека започнаха да се променят – от лошо към по-лошо до отвратително и досадно престъпно!
В началото беше водата. Появи се тайнствен концесионер, който се самообяви за „Софийска вода”. Тарикатът задигна водоснабдяването от столичани, като откупи кубик вода по 2 ст. от държавата т.е. от гражданите на страната и започна да го продава от скъпо по скъпо на софиянци – та се стигна до днешните 1.62 лв. за кубик. Пладнежки грабеж, достоен за Книгата на Гинес! Монополистът- водоснобдител се изхитри да включва в сметките на столичани цялата вода, закупена от него от държавата за смешните 2 ст. на кубик. Ама имало до 70 на сто загуби по трасето. Нали нищо – абонатите на „Софийска вода” плащат като попове цялото количество и гък не могат да кажат!
После се пръкна бандитската топлофикация. От разпространител на отпадъчна вода, получена при производствотона електроенергия, тя се превърна в производител и доставчик на чисто нова топла вода на фантастични цени. А софиянци станаха роби за вечни времена на Мутрата госпожа Парно, която започна методично да ограбва клиентите си с рекет, измама и изнудване и никой, даже Бойко Борисов, не може копче да й каже!
По някое време на сцената се появиха и тайнствените крадци на паркоместа, наричани ласкаво от общинските съветници „Паркинги и гаражи”. София посиня от техните нагли кражби на паркоместа, а софиянци започнаха да плащат на новоизпечения бандит фантастични суми, за да паркират в собствения си град. Паркопритежателите нагло им задигат без страх от органите на МВР колите и ги карат на специални паркинги, откъдето собствениците могат да си ги получат срещу неприлично възнаграждение. Със събраните пари „Паркинги и гаражи” си купува коли-паяци, с които да задига още повече автомобили на софиянци. И пак никой копче неможе да им каже! А синята зона се разраства, като един истински октопод и заплашва да покрие цялата столица. За столичани ще остане скромното задължение, освен данъците, да си плащат и, за да паркират!
Ето как бавно и полека столицата се отнема от законните й жители от престъпни кланове, които необезпокоявани си я ползват за лично облагодетелстване!
Проблем се оказа и дишането на чист въздух в столицата, който е на изчезване! Преди време си купих автомобил, който съзнателно не замърсява околната среда – по норматив Евро 5 – я има, а няма стотина такива автомобили в столицата. Благородното ми намерение да пазя чист въздуха в столицата е санкционирано от общината със 150 лв глоба, защото съм лишен от отстъпка, а съм с най-големия данък! В същото време стотиците коли, които карат с въглища (поне с такова впечатление оставам, като гледам какво излиза зад тях), плащат само няколко лева за удоволствието да ни тровят!
Моят скромен апел към столичните общинари и към кмета на София Йорданка Фандъкова в частност,е ВЪРНЕТЕ СТОЛИЦАТА НА СОФИЯНЦИ, отървете ни от законните грабители на водата ни, чистия въздух и най-вече от Мутрата Госпожа Парно!
А разните му там престъпни организации да си вървят по живо по здраво зад решетките, където им е мястото!


КОМЕНТАР ПО ТЕМАТА ГЛЕДАЙТЕ ПО ТВ АЛФА В ПРЕДАВАНЕТО "ДОБРО УТРО, БЪЛГАРИ!" ОТ 10 ФЕВРУАРИ 2012 Г. ОТ 8.10 Ч НА АДРЕС
http://www.ataka.tv/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE/%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE-%D1%83%D1%82%D1%80%D0%BE-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8!-10-02-2012%D0%B3-c641.html
ЦЯЛОТО ПРЕДАВАНЕ Е 2 ЧАСА, А ИНТЕРВЮТО ЗАПОЧВА СЛЕД 1 Ч И 2 МИН.
14 Февруари 12, 09:58    Коментари (5)

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0951